Influenssa tulee joka vuosi!

Sininen käyrä kertoo influenssarokotteiden määrän vuosittain 1980-2015. Punainen käyrä kertoo influenssakuolemien määrän vuosittain 1980-2015. Rokottamisen vaikutus?
Lähde: CDC


Influenssarokote on tehoton influenssan ehkäisijä!

http://www.elinahytonen.fi/2018/11/influenssarokote/

Vaikeasti havaittava haitta!

https://www.rapport.fi/journalistit/jani-kaaro/vaikeasti-havaittava-haitta
Rokoteskepsiksestä kriittisiin kysymyksiin – opetuksia toimittajille

https://www.rapport.fi/journalistit/jani-kaaro/rokoteskepsiksesta-kriittisiin-kysymyksiin-opetuksia-toimittajille

Tiesitkö, että influenssarokotteen tuotetiedoissa on musta kärkikolmio ja tiedätkö mitä se tarkoittaa?

Euroopan unioni on ottanut käyttöön uuden menettelyn sellaisten lääkkeiden merkintään, joita lääkevalvontaviranomaiset seuraavat erityisen tarkasti. Näiden lääkkeiden sanotaan olevan lisäseurannan alaisena.

Tällaiset lääkkeet tunnistaa pakkausselosteessa ja valmisteyhteenvedossa olevasta tasasivuisesta mustasta kärkikolmiosta. Terveydenhuollon ammattilaisilta ja potilailta toivotaan ilmoituksia erityisesti lisäseurannassa olevien lääkkeiden epäillyistä haittavaikutuksista.

Terveydenhuollon ammattilainen; muistathan kertoa tästä jokaiselle potilaalle, jonka rokotat.

https://www.fimea.fi/laaketurvallisuus_ja_tieto/laakkeiden_turvallisuus

Joskus flunssakin voi olla yllättävän raju ja influenssa taas melko lievä. Siksi flunssan ja influenssan erottamiseen varmuudella toisistaan tarvitaan aina laboratoriotutkimuksia. Ne ovat kuitenkin kalliita, kymmenistä euroista satoihin, joten niitä tehdään terveydenhuollossa yleensä vain, jos sairastunut alkaa olla sairaalahoidon tarpeessa. Eli sairastuneiden määrä on täysin hatusta vedetty joka talvi, jotta rokotekauppa käy.

Altistumme viruksille ja bakteereille jatkuvasti, eikä se läheskään aina johda sairastumiseen.  

Moni suomalainen (vauvasta senioriin ja ruokavaliosta riippumatta) kärsii tietämättään erilaisista ravinnepuutoksista. Yleisimmät ravinnepuutokset ovat kalan Omega-3 rasvahapot (EPA ja DHA), rauta, folaatti, B12-vitamiini, A-vitamiini, B1-vitamiini, D-vitamiini (ruuasta on mahdotonta saada riittävästi D-vitamiinia, oli se millainen tahansa), C-vitamiini, jodi, seleeni, magnesium ja sinkki .

Näiden puute altistaa kaikenlaisille ikäville puutossairauksille ja oireille.

90 prosenttia ihmisen vastustuskyvystä ­sijaitsee suolistossa. Kunnon ruokaa ja riittävästi D-vitamiinia. D-vitamiini on hämmästyttävän tehokas virusten vastainen aine. Se tuottaa kehossa 200-300 erilaista virusten vastaista peptidiä, jotka tappavat bakteereja, viruksia ja sieniä. D-vitamiini vähentää riskiä sairastua flunssaan, influenssaan ja muihin virustauteihin ja nopeuttaa toipumista edellyttäen, että ihmisen seerumin D-vitamiinin pitoisuus (S-D-25) on vähintään 95 nmol/l. Tämän tason saavuttamiseen tarvitaan iästä ja koosta riippuen 30-100 µg D-vitamiinia päivässä. D-vitamiini on avaintekijä immuunijärjestelmän toiminnassa.

Keuhkokuume on yleisin influenssan mahdollinen jälkitauti. Keuhkokuumeen saa myös ilman influenssaa. Se voi olla kohtalokas, jos tupakoi tai on muuten heikko vastustuskyky. Tupakoitsijan keuhkot ovat vaarallisen myrkyttyneet tupakassa olevista myrkyistä, että mahdolliset antibiootit eivät keuhkokuumeen bakteereihin välttämättä tehoa. Siten ihminen kuolee keuhkokuumeeseen, vaikka itse syyllinen on tupakointi ja huono vastustuskyky.


Me suomalaiset saamme aivan liian vähän D-vitamiinia, sehän on selvä.

Tässä mielenkiintoinen ja helppolukuinen tutkimus artikkeli siitä, miten paljon tehokkaampi riittävä D- vitamiinin määrä on influenssan ehkäisyssä verrattuna influenssarokotteeseen.

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2017/02/27/vitamin-d-better-than-flu-vaccine.aspx

Ennen possunuhaa (2009) ei juuri influenssilla peloteltu, vaikka niitä on satoja vuosia ollut?

Rokotuksia oli tarjolla vain vanhuksille, jotka olis kuolleet tavan flunssaanki tai jopa kaatumiseen.

Keksikö joku rahasammon näistä rokotteista, jotka on joka vuosi todettu enemmän ja vähemmän tehottomaksi?

Onko kukaan tutkinut näiden pitkäaikaisvaikutuksia ja mahdollisia haittoja?

Eikö tosiaan ole mitään instituutiota, joka suojelisi ihmisten terveyttä lääkefirmojen ahneudelta? Tutkijat ja lääkärit ovat lääkefirmojen käskyläisiä. Virus on lääkefirmoille kätevä aihe, näkymätön paha, joka luuraa joka paikassa ja jonka varjolla tahkotaan miljardeja.

Rokotebusiness on erityisen kannattavaa siksi, ettei valmistajalla ole vastuuta tuotteestaan. Ei ole ollut sitten vuoden 1986. Siksi niitä ei jatkossakaan testata kuin 40 päivää, joka vaaditaan, että rokote saadaan markkinoille. Tutkimukseen käytettävät rahat voidaan käyttää lobbaukseen ja anteeksipyyntoä tai muuta vastuunottoa on turha odottaa edellä mainitusta syystä.
Influenssaan kuolee Suomessa 500-1000 henkeä vuodessa, tavalliseen flunssaan yli 1000, lääkäreiden hoitovirheisiin ja lääkkeisiin yli 2000 ja yli 200 reseptivapaisiin kipulääkkeisiin, ja tässä on vain tutkitut tilastot eli todellisuus on todennäköisesti paljon suurempi määrä kuolleita ihmisiä.

http://www.stat.fi/tietotrendit/artikkelit/2020/kuinka-monen-kuoleman-syy-on-influenssa-kertovatko-luvut-kaiken/

Rokotetut henkilöt eivät estä kantamasta bakteereita ja viruksia nenässä, nielussa, hiuksissa, vaatteissa, kengissä, tavaroissa jne... ja näin tartuttamaan sairauksia muihin ihmisiin.

Rokote heikentää vastustuskykyä, kun elimistö valmistaa vasta-aineita rokotteessa oleville viruksille. Näinollen elimistö on pitkään altis muille sadoille viruksille ja bakteereille, joita on aina liikkeellä enemmän ja vähemmän. Näinollen todella moni on sairas koko talven influenssarokotteen otettuaan. Mahdollisia kuolin tilastoja rokotteen ottaneista ei ole saatavilla, koska heitä ei tutkita. Helppoa antaa diagnoosiksi milloin mitäkin, jotta suku on tyytyväinen ja arkunkannen voi sulkea.
Influenssarokotuksia ylistetään ja markkinoidaan THL:n ja monien muidenkin tahojen kannalta aivan häikäilemättömän överisti. Jos tehtäisiin samoin julkisuudessa monien muiden terveydenhuollon toimenpiteiden tai varsinkin luonnonmukaisten immuniteetin itsehoitokeinojen osalta, tulisivat viranomaiset THL:n johtamina niskaan niin, että terät rytkyisivät. Ja kyseessä olevan lääkärin tai terveydenhuollon ammatinharjoittajan toimintaa rajoitettaisiin tai se tehtäisiin vähintäänkin vaikeammaksi tai tulisi jopa mahdottomaksi. Mutta kun kyseessä ovat "parhaat", viralliset asiantuntijat, niin näin saa markkinoinnillisesti tehdä. Rokotemyönteisyyttähän sillä tietenkin haetaan, tavallisen kansan riveistä. Miljoonat eurot vaihtavat omistajaa. Ei kaikilla ole aikaa ja mahdollisuutta perehtyä syvällisesti näihin asioihin, jolloin viranomaissuositukset ovat sitten se, mihin luotetaan, useimmiten. Ja sitten kuitenkin aina suurin osa rokotetuista saa itse taudin, kun rokotteen teho ei ole koskaan ollut enempää kuin 30%. Rokotetut henkilöt eivät estä kantamasta bakteereita ja viruksia nenässä, nielussa ja muualla elimistössään ja näin tartuttamaan sairauksia muihin ihmisiin.
Jos 6000 - 32.000 hoitajaa rokotetaan, niin  estettäisiin yksi kuolema.

https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371%2Fjournal.pone.0163586&fbclid=IwAR2VWnV_d7_2PYzMfo86yIk1_ZGQYPKTkyvVEckWhwnx7hM02q9X2wdguhY

Tamiflu (lääke influenssaan) on todettu täysin tehottomaksi lääkkeeksi jo vuonna 2002. Mutta silti joku rahanahne lääkäri vielä kehtaa määrätä sitä potilaalleen.

Tästä uutisoitiin uudestaan vuonna 2005, vuonna 2009, vuonna 2014, vuonna 2016 ja vuonna 2018.Lähteet (Tamiflu):

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/tamiflu-saattaa-olla-tehoton-influenssaan/2173752

http://www.hs.fi/tiede/a1402194619994

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/ess-laakarit-maaraavat-tehottomia-laakkeita/5846252
Tekeekö lääketeollisuus terveistä sairaita?